Bent u geïnteresseerd in onze school? Neem dan telefonisch contact op met onze administratie via telefoonnummer (040) 253 23 82.

Aanmelden leerlingen tot 5 jaar

Toekomstige leerlingen kunnen al vanaf 2½ jarige leeftijd worden aangemeld. Zeelsterhof heeft geen wachtlijsten voor instroom in de kleutergroepen. Onze administratief medewerkster zal in overleg met u bespreken wat voor u de beste keuze is: een oriënterend gesprek met uitgebreide rondleiding of een kort intakegesprek gevolgd door een directe inschrijving als u Zeelsterhof al kent.

Onze directeur, leermonitor of regisseur verzorgt onze rondleidingen op een paar vastgestelde data per jaar. Deze data kunt u vinden op de website. Tijdens de rondleiding kunt u specifieke vragen stellen en bekijken in hoeverre onze school past bij uw kind.

 Aanmelden leerlingen ouder dan 5 jaar

Het aanmelden van leerlingen ouder dan 5 jaar gebeurt bij aansturingsteam van Zeelsterhof, die voor de overdracht contact opneemt met de school waar de kinderen vandaan komen. U krijgt een oriënterend gesprek en eventueel een rondleiding met een lid van het aansturingsteam. Na of tijdens het eerste contact ontvangt u een informatiepakket. Wanneer u uw kind daarna wenst in te schrijven, kunt u het inschrijfformulier opvragen bij de administratie. 

Uw kind is definitief op Zeelsterhof ingeschreven nadat u een schriftelijke bevestiging heeft ontvangen.

Combinatiegroepen 5/6 en groep 7 zitten voor 2023- 2024 vol. Kinderen die in aanmerking komen voor deze groepen zullen op een wachtlijst geplaatst worden.